Tekensoftware.be

About

Home  /  About


a href=”http://www.tekensoftware.be/wp-content/uploads/2016/10/WaarIsJSoftGevestigd.jpg”>waarisjsoftgevestigd

Wie is JSoft?

Waar vindt u ons?

Holdestraat 21
8760 Meulebeke
Tel.: 32 51 486657
Fax: 32 51 488543
Email: info@jsoft.be

 

Wat doen we?

JSoft is sedert 1992 actief in de wereld van de CAD. We startten met het tekenen van grondplannen en opmaken van eendraadschema’s. Geleidelijk aan specialiseerden we ons in het tekenen van elektrische schema’s. In 2005 breidden we uit met sanitaire schema’s. Onze oplossingen laten toe professionele schema’s te tekenen zonder veel kennis van een tekenprogramma.

Tekenen van residentiële elektrische schema’s.

Voor het tekenen van elektrische schema’s ontwikkelden we modules die toelaten om op een eenvoudige manier een grondplan te tekenen. Inplanten van de elektrische circuits is kinderspel en DCElektro genereert zelf het eendraadschema als het grondplan compleet is getekend.
Ondertussen kunnen leidingen toegevoegd worden en daarna per type worden opgemeten. Een legende kan naast de tekening de symbolen vermelden die zijn gebruikt en het aantal keren dat ze voorkomen.
Domotica is ook reeds sedert 2000 in de standaard aanwezige menubalken opgenomen, zoals dat reeds eerder het geval was voor laagspannings- en data-aansluitingen.

Als aanvulling op DCElektro is DCAlarm er gekomen, specifiek voor het inplanten van alarminstallaties. Ondertussen is dit ook als alleenstaand product beschikbaar en is er brandmelding en CCTV aan toegevoegd.

Tekenen van industriële schema’s.

In 1994 startte JSoft de ontwikkeling van zijn module DCIndustrie. Hiermee kunnen we op een even gemakkelijke manier de diverse schema’s tekenen. Grondschema’s, hoofdstroomkringschema’s, stuurkringschema’s, aansluitschema’s en layout zijn de verschillende onderdelen.
Het genereren van kruisverwijzingen is zowel voor contactoren voorzien als voor de symbolen met een Q- en F-code.
Bij het inplanten van de symbolen kan nu ook een productkeuze bepaald worden. Daarna kan een gedetaïlleerde materiaallijst opgemaakt worden.

Tekenen van sanitair en verwarming.

Sedert de keuring ook voor Sanitaire installaties een verplichting is geworden heeft JSoft ook hier gezorgd voor een degelijke oplossing: DCSanitair. Voor gasleidingen is er de isometrische tekenmodule toegevoegd. Voor verwarming is een menubalk met radiatoren voorzien.

 

One Comment so far:

  1. M.Vandierendonck Electro schreef:

    Graag had ik wat meer informatie gekregen over de mogelijkheden die het programma DCElektro biedt. Kan ik ook producten toevoegen in de lijst van gekende merken?
    Kunnen we een demo regelen?